EXTRA- EN RUIDAGEN


Als er plaats is bestaat er de mogelijkheid om van dag te ruilen of uw kind een extra dag te laten komen. De ruildag moet binnen 14 dagen plaatsvinden en de ruildagen gelden niet bij ziekte- en vakantiedagen. De ruildagen zijn kindgebonden en kunnen niet onderling geruild worden. In verband met de planning dient u dit een week van tevoren aan te vragen. Indien u incidenteel een extra dag/dagdeel opvang wilt, kunt u dit via de mail aanvragen. Indien de bezetting dit toelaat, kunt u hier (tegen betaling) gebruik van maken. Indien u het aantal opvangdagen wilt uitbreiden of wijzigen, dan kunt u dit schriftelijk of via de mail doorgeven aan de directie.  

RESERVE KLEDING


In verband met kleine ‘ongelukjes’ vragen wij u de volgende zaken in het bakje van uw kind te leggen:
Broek
Ondergoed / Romper (2 stuks)
Sokken
T-shirt
Trui of vestje
Pyjama (voor de kinderen die slapen)

Spullen die door kinderen meegenomen worden (o.a. kleding, knuffels) moeten door de ouders/ voogd / verzorger worden voorzien van de naam van het kind.
De ouder/ voogd/ verzorger draagt verandwoording voor de spullen die meegenomen worden naar Kids-Centre. De opvang is niet aansprakelijk voor verlies of schade van persoonlijke eigendommen

LUIZENCAPES


We gebruiken luizencapes ter preventie van luizen.

VERZEKERINGEN


Kids Centre heeft alle verzekeringen die vereist zijn voor kinderopvang. Wel geven we het advies om daarnaast nog een WA-verzekering voor u kind af te sluiten.