top of page
Kid spelen met Bubble

OPENINGSTIJDEN

Kids Centre is geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 tot 18.00 uur. Tevens bieden we, op aanvraag, ook verlengde opvang vanaf 7.00 uur aan.


- Kinderen kunnen ’s morgens gebracht worden tussen 7.30 en 9.00 uur. 
- Tussen 12.00 en 13.00 uur kunnen de kinderen opgehaald en gebracht worden. 
- Tussen 16.00 en 18.00 uur kunnen de kinderen ’s middags opgehaald worden.

Natuurlijk mag je je kind(eren) altijd buiten deze tijden halen of brengen, alleen dan graag wel in overleg. Het kan namelijk zijn dat we midden in een activiteit zitten of aan het wandelen zijn. Als er dan plotseling kinderen worden gehaald en gebracht worden kan de rust van de groep verstoord worden.

Op het inschrijfformulier kan je aangeven hoe laat je je kind(eren) komt brengen en ophalen. Je betaald alleen de van tevoren opgegeven opvang tijd, niet van opening tot sluitingstijd. Als je dus aangeeft je kind(eren) altijd rond 8.00uur te brengen en rond 17.00 uur weer op te halen, dan betaal je alleen van 8.00 tot 17.00 uur.

 

 

BUITENSCHOOLSE OPVANG

Voor de voorschoolse opvang zijn wij geopend van 7.30 tot en met 8.45 uur. De voorschoolse opvang is alleen af te nemen als een blok. Uiteraard kan je je kinderen later brengen maar je betaald wel voor het hele blok.

Aangezien we meerdere kinderen moeten wegbrengen, vertrekken we al op tijd richting de scholen, daarom moeten de kinderen gebracht worden vóór 8.00 uur. De kinderen worden door een beroepskracht naar school/de klas gebracht. 

 

Voor de naschoolse opvang zijn wij tijdens schoolweken geopend van 14.30 tot en met 18.00 uur en op woensdag van 12.30 tot 18.00 uur. Op het inschrijfformulier kan je aangeven hoe laat je je kind(eren) komt ophalen. Je betaald alleen de van tevoren opgegeven tijd, niet tot sluitingstijd. Als je dus aangeeft je kind(eren) altijd rond 17.00 uur komt ophalen, betaal je alleen van eindtijd school tot 17.00 uur. 

De kinderen worden door een beroepskracht van school gehaald, daarna lopen ze gezamenlijk naar Kids Centre.  

 

Tevens bieden we ook buitenschoolse opvang aan in de vakanties en op studiedagen van school. Tijdens deze dagen zijn we de hele dag open van 7.30 tot en met 18.00 uur. De studiedagen en andere vrije dagen worden niet standaard meegenomen in het contract. Het aanvraag voor deze dagen kan heel makkelijk via de ouderapp, we ontvangen de aanvraag graag minimaal 14 dagen van te voren.

 

FLEXIBELE OPVANG

Voor de dagopvang en de buitenschoolse opvang bestaat er, op aanvraag, ook de mogelijkheid van flexibele opvang. Hierbij neem je wisselende uren/dagen per week af. Het rooster wordt dat het liefst 14 dagen van tevoren via de mail aangeleverd. Je betaald alleen de van tevoren opgegeven uren, en niet vaste uren per week.

Kind Doen Art Activity

Flexibiliteit vinden we bij
kids centre erg belangrijk.

Er is veel mogelijk in overleg.

ONZE SLUITINGSDAGEN

We zijn gesloten op alle nationale feestdagen: Nieuwjaarsdag, 2de Paasdag, Koningsdag, Bevrijdingsdag, Hemelvaartsdag, 2de Pinksterdag en op beide Kerstdagen.


Onze extra sluitingsdagen, zoals de vrijdag na hemelvaart kan je terug vinden in onze nieuwsbrief. Deze ontvangen ouders na elke schoolvakantie.

Daarnaast sluiten we op een aantal dagen eerder onze deuren:
- Sinterklaasavond (5 december) sluiten we om 17.00 uur
- Kerstavond (24 december) sluiten we om 17.00 uur
- Oudejaarsdag (31 december) sluiten we om 15.00 uur.

 

 

In de zomervakantie sluiten wij elk jaar 2 weken. Dit zijn de middelste 2 weken van de 6 weken zomervakantie van regio noord.

Vakantiesluiting 2024: Week 32 en 33 (3 aug '24 t/m 18 aug '24)

 

Waarschijnlijke vakantiesluiting 2025: Week 31 en 32

Waarschijnlijke vakantiesluiting 2026: Week 30 en 31

bottom of page