top of page
Kid spelen met Bubble

OVER ONS
 

Kids Centre is gevestigd in het dorp Ens, dit is een van de grootste dorpen van de Noordoostpolder. Ens ligt naast de N50, tussen Emmeloord en Kampen/Zwolle. Het gebouw staat aan de rand van het bos en naast de voetbalvelden van Ens. De 3 basisscholen; RK basisschool de Horizon, Chr. basisschool het lichtschip en O.B.S. de Regenboog,  bevinden zich op loopafstand. 

Kids Centre biedt zowel dagopvang (0 tot 4 jaar) als buitenschoolse opvang (4 tot 13 jaar) aan. De dagopvang is op onze hoofdlocatie aan de E.P. Seidelstraat. Daar wordt ook voorschoolse opvang en naschoolse opvang aangeboden. Daarnaast beschikken we nog over een tweede locatie, deze bevindt zich in O.B.S. de Regenboog. Hier wordt ook voorschoolse en naschoolse opvang aangeboden.

Geconcentreerde meid

Bij Kids Centre krijgen kinderen de ruimte om te onderzoeken en te spelen.

KIDS CENTRE OP DIT MOMENT

Er zijn 5 groepen, 2 groepen voor de leeftijd van 0 tot 4 jaar en 3 BSO-groepen van 4 tot 13 jaar.

De dagopvang groepen en 1 BSO groep bevinden zich op onze hoofdlocatie aan de E.P. Seidelstraat. De andere BSO-groepen bevinden zich op een andere locatie, namelijk in O.B.S. de Regenboog aan de sportweg.

 

Het team bestaat uit 9 medewerkers en er is een schoonmaakster voor 2 uur p/d.

HISTORIE

Kids Centre is een particuliere instelling en is 4 april 2005 is opgericht door Sylvia van den Pangaard. In Ens is er op dat moment nog geen kinderopvang gerealiseerd. Sylvia is al geruime tijd op zoek naar locaties voor haar nieuw te starten kinderdagverblijf.

 

Als de voetbalvereniging van Ens haar kantine en kleedkamers gaat verbouwen zijn ze op zoek naar een bedrijf dat een ruimte wil huren. De voetbalvereniging en Sylvia komen in contact en al snel worden er plannen gemaakt om een multifunctioneel gebouw neer te zetten. De voetbalverenging zal de begane vloer voor haar doeleinden gebruiken en Kids Centre gaat de bovenverdieping huren. Kids Centre begint als eenmanszaak.

 

Het eerste jaar is een moeilijk jaar, gelukkig zijn er een handvol mensen die het vertrouwen in Kids Centre hebben om hun kind hier te plaatsen. Na goede mond op mond reclame begint het de komende jaren steeds meer te groeien. In 2007 kan er een nieuwe groep geopend worden voor de BSO. In het jaar 2008 komt dochter Joan bij het bedrijf en wordt het een V.O.F. Dat jaar wordt ook de derde groep geopend. In 2010 voegt ook dochter Lindsey zich erbij. In april 2011 wordt er een 2de bso groep geopend, dit keer op een andere locatie, namelijk in O.B.S. de Regenboog aan de sportweg.

PEDAGOGISCH BELEID

OPENINGSTIJDEN
&
KALENDER

GROEPSINDELING

LRK, TARIEVEN
& TOESLAGEN

bottom of page