top of page
Kid spelen met Bubble

WERKEN BIJ ONS

Wij opzoek naar:
 

Pedagogisch Medewerker en oproepkracht BSO/Dagopvang

Wie komt ons team versterken?
Kinderopvang Kids Centre biedt zowel dagopvang als BSO aan in het gezellige dorp Ens. Wij zoeken een enthousiaste, liefdevolle en gemotiveerde pedagogisch medewerker die ons huidige team komen versterken.

Startdatum: In overleg. Medio april-juni 2024
Aantal uur: 10 tot 28 uur per week
Beschikbaarheidsdagen: dinsdag en donderdag, in overleg ben je daarnaast een aantal dagen beschikbaar als oproepkracht. Je kunt dan worden ingezet op de dagopvang en op beide locaties van de BSO. 

 

Wat verwachten wij van jou?
Dagopvang: Jij komt te werken op de groep van 0 tot 3 jaar. Als medewerker op de babygroep zorg jij voor het welzijn van de allerkleinste! Je bent een warm en zorgzaam persoon en hebt een groot hart voor kinderen. Je houdt je bezig met de ontwikkeling van de kinderen en zorgt voor een veilige en stimulerende omgeving. Naast de dagelijkse verzorging, zorg jij ook voor een leuke dag en organiseer jij moeiteloos de leukste activiteiten. Eén keer per jaar nodig je ouders uit voor een oudergesprek. Daarnaast houd je zowel de groepsruimte als de administratie op orde en communiceer je vriendelijk en duidelijk met ouders en collega's. Eén keer in de 2 maanden is er direct uit het werk teamvergadering met alle medewerkers. Naast de vaste dagen op de dagopvang (dinsdag en donderdag) kan je de rest van de week opgeroepen worden om in te vallen bij ziekte of snipperdagen van je teamleden.

BSO: Jij komt te werken op de groep van 4-12 jarigen. Samen met de kinderen krijg jij de ruimte, zowel binnen als in onze buitenruimte, om leuke activiteiten te doen. Hiervoor maken we gebruik van het activiteitenprogramma DoenKids! maar ben je natuurlijk zelf ook vrij om leuke en educatieve dingen te bedenken. Met een groot lokaal en het ruime schoolplein is er genoeg ruimte om met groepjes binnen te knutselen of een spelletje te doen aan de tafel of om buiten te voetballen oid. Wekelijks is er BSO overleg met alle BSO medewerkers. En één keer per jaar nodig je ouders uit voor een oudergesprek. Daarnaast houd je zowel de groepsruimte als de administratie op orde en communiceer je vriendelijk en duidelijk met ouders en collega's. Naast de vast dag op de BSO (dinsdag) kan je de rest van de week opgeroepen worden om in te vallen bij ziekte of snipperdagen van je teamleden. 

Jouw profiel
We zoeken iemand die enthousiast is, humor heeft en die vooral een leuke tijd wil hebben met de kinderen. Je bent flexibel, kunt zelfstandig werken, maar ook in teamverband, staat open om nieuwe dingen te leren en je hebt een respectvolle houding naar kinderen, collega's en ouders. Je beschikt over een geldende kinder-EHBO diploma of ben bereid die zsm te halen en daarnaast kan je een recente Verklaring Omtrent Gedrag overhandigen. Verder ben je in bezit van minimaal een afgeronde MBO-opleiding conform CAO Kinderopvang (doe de diploma check)

Wat bieden wij?
Kids Centre is een klein, enthousiast en hecht team die graag voor elkaar klaar staat. Alle medewerkers kennen alle kinderen en andersom, waardoor kinderen zich thuis en vertrouwd voelen.

Daarnaast bieden we je:

  • BHV en EHBO training;

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract;

  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang

  • Reiskostenvergoeding

  • Gezellige teamuitjes

Interesse?
Schrijf een leuke/opvallende/enthousiaste sollicitatiebrief waarin je onder meer verteld waarom jij in ons team zou passen en mail deze samen met je recente CV naar ons!

bottom of page